Pool Stockholm

RING OSS - 08-465 026 32

Om oss

Kontakta oss för pool i Stockholm!

Magisk Pool & Spa är ett familjeföretag med över 10 års erfarenhet i branschen. Vår specialitet är pooler och spabad och vi är störst i Sverige inom just vårt område. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för att bygga din pool i Stockholm.

Vill du ha pool i Stockholm?

Oavsett om du drömmer om en unik pool i Stockholm som du själv har varit med att designa, eller om du vill ha en traditionell pool i Stockholm utformad efter en standardmodell, så hjälper vi dig att skapa den perfekta poolen för dig.

Vår målsättning är att ge dig som kund professionell hjälp och vägledning till en gedigen investering i din hälsa och pool i Stockholm. Vi erbjuder ett stort sortiment av pooler av högsta kvalitet, i olika modeller, material och utformande. Vi tar specialbeställningar och kan skräddarsy lösningar efter individuella önskemål.

Vi ger 25 års garanti på våra pooler och erbjuder kostnadsfri rådgivning, och hembesök om du önskar, när du köper pool i Stockholm av oss.

Vi erbjuder dessutom en stor mängd produkter och tillbehör till alla våra pooler, till exempel poolrengöring, pooltak, poolvärme, belysning, vattenrening, trappor och stegar.

Välkommen att kontakta oss om du ska bygga pool i Stockholm!

Magisk Pool & Spa AB


Håtunavägen 8
746 51 Bålsta

08-465 026 32

[javascript protected email address]

556730-5486


Betongpool

Stålpool

Glasfiberpool


logo-image

Om Oss

Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa pooler och hjälper dig att förverkliga din pooldröm – utan att kostnaden drar iväg!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Magisk Pool & Spa AB

Org nr: 556730-5486
Håtunavägen 8
746 51 Bålsta
Tel: 08-465 026 32

Hitta hit