RING OSS - 08-465 026 32

Pool Stockholm

RING OSS - 08-465 026 32

Glasfiberpool

Glasfiberpool i Stockholm

Vi har ett stort utbud av glasfiberpooler för dig som vill ha en pool i Stockholm som är tillverkad av de bästa materialen och har en fantastiskt hög kvalitet och finish. Du kan välja mellan flera olika storlekar och modeller när du köper pool i Stockholm av oss.

Pool i Stockholm för varje smak

Vi bygger pooler för alla smaker och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. När det gäller glasfiberpooler arbetar vi med följande varumärke:

AVI Skymirror

Välj mellan 5 olika former som finns i väldigt många storlekar ända upp till 4x10 meter, vilket är sällsynt för glasfiberpooler. Fördelen med en sådan här pool i Stockholm är att de är dubbelförstärkta med stål både vid bröstning och uppe vid toppen. Vi kan även montera ett lamelltäcke i den här sortens pool i Stockholm, eller montera glasfiberpoolen ovan mark. De här poolerna finns i standardfärger samt med tillval 3D.

Best Pools

Ett mycket prisvärt alternativ när du vill ha en glasfiberpool i Stockholm. De är rejält uppbyggda med stålförstärkning under toppen och kraftfullt isolerade med skum på utsidan för att undvika värmeförluster. Täthetsgarantin på den här typen av pool i Stockholm är 15 år, vilket är minst lika bra som klart dyrare märken.

Kontakta oss så berättar vi mer!